Contact Info
Berkenbosch Groentechniek

Klooster 53
1251 WR Laren
Tel: 035-5311209

Kerklaan 40a
1211 PR Hilversum
Tel: 035-6229949


Mobiel: 06 53726253
Email:
Vakbekwaam
Berkenbosch Groentechniek is een groen bedrijf, dat zijn ervaring heeft opgedaan bij ‘groen-experts’. Het professioneel bezig zijn met tuinen heeft een schep ervaring opgeleverd, die nu gedeeld wordt in het bedrijf door een ploeg enthousiaste tuintechnici.


Persoonlijk en kwaliteitsgericht
Een goede organisatie van de werkzaamheden is kenmerkend voor Berkenbosch Groentechniek. Op tijd dingen doen, die gedaan moeten worden. Met visie op en de nodige ervaring in groenvoorziening. Persoonlijke service en begeleiding zijn daarbij vanzelfsprekend en niet te vergeten duidelijkheid en openheid in zakelijke en financiële aspecten.
Bij Berkenbosch Groentechniek staat kwaliteit centraal. Wij leveren degelijk werk dat ook op lange termijn zijn waarde behoudt.


De drijvende kracht achter Berkenbosch Groentechniek is A.J. Berkenbosch. Een creatieve hovenier die voor topprestaties gaat. De filosofie achter de aanpak van Berkenbosch Groentechniek heeft niets ingewikkelds.


Directeur A.J. Berkenbosch zegt hierover:

“Je moet gewoon je werk doen. De zaken grondig aanpakken, zonder al te lyrisch te doen over het vak. Want het groenvak is een nuchter vak. Je moet handelen vanuit hoe je zelf bent en hoe je het vak ziet. En natuurlijk altijd kritisch blijven over je eigen werk. Jezelf blijven verbeteren is een must.”